Vi ser till att din anläggning mår bra! Vi utför service och reparation på alla IVT värmepumpar, både installerade i större fastigheter och i villor.

En modern värmepumpsanläggning är i vissa fall den mest avancerade produkten du har kopplad till din fastighet. Den producerar inte bara energi och värme till dig, den håller också reda på en mängd andra faktorer i ditt hus som du behöver har kontroll på, och det är såklart viktigt att allt flyter på som det ska för att pumpen skall leverera.

Vi tar hand om skötsel & underhåll, är du intresserad så gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information!

Erbjudande om Service gällande Luft/Luft värmepump

Vi hoppas att den värmepump ni tidigare fått installerad har fungerat problemfritt och att era uppvärmningskostnader har legat på en rimlig nivå. Efter några års drift blir kondensorn i inomhusdelen så smutsig att värmeavgivningen och effekten försämras.

Läs mer

För er trygghets skull, samt för att säkerställa att anläggningen även fortsättningsvis ska fungera problemfritt så vill vi erbjuda Er att en gång per år utföra en drifts och sevicekontroll bestående av följande: Kontroll och justering av primärflödet på köld och värmebärarkrets inkl temp.mätning.

Läs mer

Intresseanmälan, ja tack jag vill veta mer.

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.