Rörinstallation

Rörinstallationer för värme, vatten och avlopp. Ska du bygga nytt, renovera eller bygga ut? Oavsett vilket så löser vi det – både när det gäller mindre fastigheter, fastighetskomplex och både nybyggnation eller renovering. Kort sagt så har vi en lösning på de mesta inom och runt rörinstallationer, och oavsett storlek på uppdrag, vi är specialiserade på installation och reparation av värmepumpar och rörarbete i ny- och tillbyggnationer.

Men vi åtar oss de flesta rörinstallations arbeten, så tveka inte att höra av dig om du har behövligheter av en rörmokare eller vill ställa frågor angående vår rörinstallation!

Vi åtar oss även andra uppdrag som är närliggande VVS arbetet.
Bland annat läcksökning, rörfilmning, besiktningar, kylinstallationer, optimering och beräkning av värmesystem, injustering, fuktmätning, rör-isolering, konvertering.

Glöm inte ROT-avdraget

Utnyttja ROT-avdraget. Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30 % av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor per år.
Förutsättningen är att du anlitar en hantverkare med F-skattsedel för jobbet.
När du nu bara betalar delar av arbetskostnaden så unna dig att få renoveringen hemma utförd av någon som har rätt kompetens.